+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Canna Mono Iron 1 L

13,25

Canna Iron izpolnjuje številne pomembne funkcije v celotnem metabolizmu rastline. Ima največjo vlogo pri fotosintezi in veliko vlogo pri proizvodnji klorofila.

Kategorija:

Opis

Če imajo vaše rastline težave s pomanjkanjem, je to morda odgovor. Monoutrienti so bistveni za razvoj rastlin. Canna Mono Iron pomaga pri presnovi rastline. Lahko se uporablja s hranilnimi snovmi Canna ali katero koli drugo vrsto hranil.

Canna Mono Železo izpolnjuje številne pomembne funkcije v celotnem metabolizmu rastline, zaradi česar je bistven element. Ima največjo vlogo pri fotosintezi in veliko vlogo pri proizvodnji klorofila. Poleg tega ima velik vpliv na fiziološke procese in na energetski sistem. Tekoče železove kelate lahko rastlina takoj absorbira, lahko jih pomešamo z vsemi gnojili in je stabilna pri vsaki skupni pH vrednosti. Canna Iron se lahko absorbira neposredno, lahko ga mešamo z vsemi gnojili in je stabilen pri vsakem pH. Je popoln izdelek za obnavljanje pomanjkanja železa in za spodbujanje rasti in cvetenja.

UPORABA

  • Med pomanjkanjem železa se med drugim uporablja kot železovo gnojilo
  • Kot dopolnilno sredstvo za spodbujanje rasti in cvetenja

DOZIRANJE

  • Vzdrževalni odmerek: 1 : 1500 => 7,5 ml / 10 litrov
  • Zmerno pomanjkanje: 1 : 1000 => 10 ml / 10 litrov
  • Resno pomanjkanje: 1 : 500 => 20 ml / 10 litrov

OPOZORILO!

  • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje in rast, Zdravje in nega

Proizvajalec gnojila

Canna

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja