+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

GHE Tripack za trdo vodo = T.A. 3-Pack TriPart Hard Water 3 x 500 ml

27,95

Tridelni set hranil, ki vsebuje vsa primarna, sekundarna in mikrohranila

Kategorija:

Opis

Terra Aquatica TriPart Starter Kit (GHE Tripack Flora Series) je tridelni set hranil, ki vsebuje vsa primarna, sekundarna in mikrohranila, potrebna za uravnoteženo prehrano rastlin v vseh fazah rasti.


SET VSEBUJE:

 • 1 x 500 ml T.A. TriPart Micro (Hard Water)
 • 1 x 500 ml T.A. TriPart Grow
 • 1 x 500 ml T.A. TriPart Bloom
 • 1 x 25 g pH- Powder (prah za zniževanje pH vrednosti)

TRIPART – MICRO (Hard Water) / GROW in BLOOM

 • Terra Aquatica TriPart je trikomponentno gnojilo, katerega uporabljamo od začetka obdobja rasti, pa vse do končnega pridelka, vendar v različnih razmerjih.
  TriPart Micro (FloraMicro) je temelj sistema “gradnikov”, ki zagotavlja mikro in sub-mikro hranila ter nekatera dopolnilna makro-hranila. Uporabljajte TriPart Micro po navodilih vse do rasti in cvetenja.
  TriPart Grow (FloraGrow) spodbuja strukturno in vegetativno rast, gradi močne korenine in zagotavlja večino dušika, kalija in sekundarnih mineralov, ki jih rastlina potrebuje. Uporabite višjo raven v rasti in nižjo v cvetenju.
  TriPart Bloom (FloraBloom) zagotavlja oblike fosforja in kalija, ki jih vaše rastline potrebujejo za povečanje tvorbe korenin in zdravja med rastjo ter pomagajo v največji možni meri izpolniti svoj genski potencial v času cvetenja in plodov. Uporabite nižjo raven v fazi rasti in višje raven v fazi cvetenja.

pH- POWDER

 • Prah za uravnavanje pH vrednosti. Zniža vrednost pH-ja. Prah je neškodljiv dokler ga ne pomešamo z vodo. Ko se navlaži, se spremeni v močan regulator pH-ja. Ko ga dodamo v vodo, je popolnoma raztopljiv in je uporaben v fazi vegetacije in pri cvetenju. V vodi se popolnoma razgradi.

 

OPOZORILO!

 • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje, Cvetenje in rast, pH regulator, Rast

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja, Pospeševalci rasti

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja

Proizvajalec gnojila

T. A. Terra Aqatica (GHE)