+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Plagron Easy Pack 100% Terra

19,00

Vsa hranila, ki jih potrebujete za gojenje 4 rastlin od začetka do konca

Kategorija:

Opis

V Easy Packu boste našli priročnik z našim urnikom rasti. Sledite tem urniku rasti in navedenim odmerkom za vsak teden/obdobje. Hranil je dovolj za do 8 tednov rastne faze in do 8 tednov faze cvetenja. Če je vaša faza rasti daljša od navedenih 2 tednov na urniku rasti, samo ponovite količino hranil v zadnjem tednu rasti.

SET VSEBUJE:

  • 250 ml Terra Grow (NPK 3-1-3)
  • 250 ml Terra Bloom (NPK 2-2-4)
  • 50 ml Green Sensation (NPK 0-9-10)
  • 25 ml Plagron merilna posoda

PLAGRON TERRA GROW

  • Terra Grow je visoko koncentrirano tekoče mineralno gnojilo. Primerno je za obdobje rasti rastlin in za gojenje v zemlji. Pospešuje foliarno rast ter razvoj zdravih korenin. Uporabljamo ga za gojenje v vseh vrstah zemlje. Plagron priporoča uporabo proizvodov kolekcije Terra koncept.

PLAGRON TERRA BLOOM

  • Terra Bloom je visoko koncentrirano tekoče mineralno gnojilo in je primerno je za obdobje cvetenja rastlin, za gojenje v vseh vrstah prsti. Zagotavlja bujno cvetenje. Plagron priporoča uporabo proizvodov kolekcije Terra koncept.

PLAGRON GREEN SENSATION

  • Pospeševalec cvetenja Additive Booster Green Sesnation! Z uporabo Green Sensation so ostali dodatki, kot na primer PK 13-14 odvečni. Natančno preučena sestava Green Sensation je vzrok, da rastlina dobi vse hranilne snovi, potrebne za bujno cvetenje in fruktifikacijo (razvijanje plodov). Green Sensation pospešuje proizvodnjo sladkorja. Rezultat je maksimalna količina glavnih sestavin in bolj kompaktna celična struktura.

 

OPOZORILO!

  • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje, Cvetenje in rast, Rast

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja, Pospeševalci korenin, Pospeševalci rasti

Proizvajalec gnojila

Plagron

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Zemlja