+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Karbonski filter CAN INLINE 3000

537,00 Vključno z DDV

Can-Inline 3000 (3000 – 3300 m³/h)

Kategorija:

Opis

Filtri za odstranjevanje vonjav Inline so najnovejši dodatek k katalogu Can Filters, ki je eden najkakovostnejših izdelkov za odstranjevanje vonjav. Lahko ga namestite v svoj sistem za odsesavanje zraka, da v celoti odstranite vse vonjave, ki jih povzročajo rastline. Narejen iz lahkega, visokokakovostnega oglja podjetja Can.

Can filtri so visoko kakovostni in ne potrebujejo vzdrževanja. Ogleni zračni filtri zagotavljajo 99,5 % vpojnost vonjav in imajo priporočeno življenjsko dobo od 12 do 18 mesecev. Odstranjujejo vonjave hitro in učinkovito. Filtri nizozemskega proizvajalca so med najbolj priljubljenimi pri indoor gojiteljih. Njihova kakovost je neomejena možnost ponovnega polnjena, kar predstavlja privlačnost teh proizvodov, tako s cenovnega kot funkcionalnega vidika. Filter se priključi na odvodni del ventilacije.

Ekipa Can-Filters že 15 let nadgrajuje svoje izkušnje, strokovnost in paleto proizvodov za zagotavljanje nadzora vonjav z aktivnim ogljem. Can-Filters uporablja in izdeluje najbolj kakovostne zračne filtre z aktivnim ogljem, pri katerih uporabljajo le deviško aktivno oglje, pripravljeno s prilagojeno formulo, da zadosti najzahtevnejšim kriterijem. Skrbno izbrana velikost delcev oglja in široka površina zagotavljata najbolj ustrezen pretok zraka in več kot 99 % odstranjevanje vonjav. Debelina oglenega vložka je prilagojena velikosti filtra, saj več oglja pomeni tudi večjo vpojnost! Can-Filters so sestavljeni in pripravljeni za takojšnjo namestitev in uporabo ter omogočajo uravnoteženo delovanje ter dolgo življenjsko dobo. Ogleni delci v obliki peletov onemogočajo nabiranje prahu in optimalen pretok zraka skozi celotno dolžino filtra, kar zmanjšuje pritisk na ventilator. Can Filtri vsebujejo največjo količino oglja med tovrstnimi filtri na trgu. Za komercialne, industrijske in zasebne namene je uporabniku zagotovljena najboljša možna kombinacija tipa oglja, teže in širine vložka za primerno odstranitev vonjav.

LASTNOSTI

  • Vrhunski filter
  • Izdelan je iz kakovostnih materijalov
  • Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega oglja
  • Zadrži tudi najmanjše delce
  • Ogleni vložek je zavit s filcem, ki zadrži večje delce
  • Prirobnica od 160 mm je vključena v ceno

TEHNIČNI PODATKI

PROIZVAJALEC: Can-Filters
MODEL: CAN-INLINE 3000
MAX PRETOK: 3300 m³/h
OPTIMALEN PRETOK: 3000 m³/h
PREMER FLANŽE / PRIROBNICE: 315 mm
MAX VLAGA: 70 %
MAX TEMPERATURA: 80 °C
VIŠINA: 126,5 cm
PREMER: 46,5 cm
DEBELINA OGLJA: 5 cm
TEŽA FILTRA: 40 kg
TEŽA OGLJA: 14,3 kg

VIDEO: namestitev Can-Filtra

Nasvet:
Za izbor primernega filtra, je potrebno najprej določiti prostornino obdelovalnega prostora. Prostornino je potrebno nato deliti z želeno hitrostjo izmenjave zraka (proizvajalec predlaga 1 – 3 minute). Dobljeno število je MINIMALNI CFM, ki nakazuje na najprimernejši izbor filt

 

Dodatne informacije

Prezračevanje - Čistilci

Ogleni filtri

Prezračevanje - Premer

250

Prezračevanje - proizvajalec

Can-Filters

Prezračevanje - vrsta

Čiščenje zraka