+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

ONA Liquid Fresh Linen 922 ml

32,50 Vključno z DDV

Nevtralizator vonjav v tekoči obliki

Kategorija:

Opis

ONA Liquid je nevtralizator vonjav v tekoči obliki. Doda se razpršilcu ali razredči v vodi in se uporablja za pranje. Tekočina ONA je narejena iz naravne formule – varna za uporabo med ljudmi, hišnih ljubljenčkih in rastlinah. ONA Liquid se razprši z naravnim izhlapevanjem ali brizganjem v zrak. Vsebuje kompleksno formulo naravnih eteričnih olj, ki bo odpravila in nevtralizirala vse neželene vonjave. Molekule ONA v tekočini ONA bodo reagirale z vsemi vonjnimi molekulami, s katerimi pride v stik, in jih izničile. Zaradi tega se vonj trajno odstrani iz zraka, za sabo pa pušča svež prijeten vonj.

Poleg tega uporabite ONA Liquid za pranje za smrdečega perila. Tekočino razredčite in uporabite za varno in učinkovito pranje oblačil, nasičenih z vonjem. Ne glede na to, ali škropite po zraku ali perete tkanine, ostaja kemija enaka in nudi zajamčeno odstranjevanje vonja. ONA Liquid lahko nanesete s katero koli razpršilko ali z ONA Misting Domes. ONA Liquid je varna za uporabo tako v gospodinjskih kot v trgovskih prostorih.

Narejeno v Kanadi.

UPORABA

  • ONA Liquid je za splošno uporabo; lahko odprete pokrov na mestu, kjer so močne vonjave, nalijete v steklenice ONA Spray ali ONA Liquid vlijete v ONA Misting Domes

Dodatne informacije

Prezračevanje - Čistilci

Dišave

Prezračevanje - proizvajalec

ONA

Prezračevanje - vrsta

Čiščenje zraka