+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Ecotechnics CO2 Evolution Set

790,00 Vključno z DDV

Set z elektroventilom za jeklenko, merilnikom CO2 in digitalnim kontrolerjem.

Kategorija:

Opis

Ogljikov dioksid je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri gojenju v zaprtem prostoru.
Fotosinteza je izraz, ki opisuje postopek, s katerim rastline združujejo CO2 molekule z vodnimi molekulami za oblikovanje kompleksnih sladkorjev, rezultanttega je atom kisika, ki se sprosti nazaj v zrak, sladkorji, ki se nadalje obdelujejo v rastlini za oblikovanje naravnih polimerov za rast.
Raven okoliškega CO2 v zraku 300 – 400 ppm, lahko hitro rastoče rastline porabijo ves razpoložljivi CO2 v manj kot eni uri, na to fotosinteza se umiri in s tem rast se virtualno ustavi.
Evolution set je nadzorni sistem, ki je najbolj razvit ogljikov dioksid krmilnik na svetu, s 4 načini delovanja se lahko uporablja z ali brez CO2 monitorja in lahko upravljate tudi prezračevalne ventilatorje z notranjim timerjem ali vmesnikom za zunanji termostat ali vlažnost , ima tudi možnost, da se s predvidevanjem nastavitve odmerka, ki temeljijo na dejanskih vrednostih kater prebere, ko ga uporabljajo z analizatorjem.
Rastline, ki rastejo z višjo raven CO2 rastejo hitreje in večje, posledica je povečanje pridelka in zmanjša čas cikla pridelkov.


Jeklenka ni vključena v setu!

Predstavitev

Dodatne informacije

Prezračevanje - proizvajalec

Ecotechnics

Prezračevanje - vrsta

CO2