+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

SANlight EVO 4-100, 250 W

452,40

Nova generacija LED diod. Z visoko učinkovitostjo in homogeno porazdelitvijo svetlobe.
Najvišja učinkovitost >3 µmol/J
Idealen za površine 100 x 100 cm
Kakovostne LED diode s sekundarno optiko z možnostjo zatemnitve

Omrežni priključni kabe in dimmer NISTA PRILOŽENA!

Šifra: AA1014 Kategorija:

Opis

Z novo serijo EVO SANlight ponovno postavlja nove standarde v LED razsvetljavi rastlin v smislu kakovosti, dizajna in zmogljivosti. V lastnih laboratorijih je bil že tako uspešen koncept svetilke nadalje razvit v obsežnih empiričnih testih in ponovno v bistvenih točkah izboljšan. Novi modeli EVO 3, EVO 4 in EVO 5 se uvrščajo v najvišji razred LED svetilk za rast in jim trenutno na trgu ni para. Idealno za gojišča velikosti 100 x 100 cm SANlight je z novo serijo EVO poskrbel še posebej za zagotovitev, da ima vsak pridelovalec zadostno izbiro različnih moči in dolžin modulov. S tremi različnimi dolžinami na različico modela obstaja veliko možnih aplikacij v kombinaciji z uporabo več modulov. SANlight EVO 4-100 je posebej primeren za kvadratno obdelovalno površino 100 x 100 cm. Širokopasovni svetlobni spekter in visoka homogenost

SANlight je posebno pozornost namenil dejstvu, da nova serija EVO  ponuja široko izbiro različnih moči in dolžin modulov. Tri različne dolžine na različico modela v kombinaciji z uporabo več modulov dajejo posebno širok spekter uporabe. S SANlight EVO 4 -100 lahko dobro osvetlite pridelovalno površino 100 x 100 cm s širokopasovnmi svetlobni spektrom in visoko homogenostjo

Med obsežno serijo testov s hitro rastočimi in svetlobno željnimi rastlinami je SANlight identificiral popoln širokopasovni svetlobni spekter s pravim razmerjem Far Red proti Red za fotomorfogenezo. Valovna dolžina emisije se tukaj giblje med 400 – 780 nm, z izjemno visoko učinkovitostjo nad 3 µmol/J! Vse to vam omogoča, da povečate količino in kakovost pridelka v zaprtih prostorih. Vsaka posamezna LED dioda EVO 4-100 je opremljena s sekundarno optiko, ki ne le ščiti čip pred umazanijo in oksidacijo, temveč zaradi svojih lastnosti usmerjanja svetlobe omogoča tudi izjemno homogeno osvetlitev. V nasprotju z nezaščitenimi LED diodami je ta optika enostavna za čiščenje in tako dolgo časa zagotavlja brezhibno delovanje z visoko svetlobno močjo.
Kakovostne LED diode, pametne možnosti namestitve in možnost zatemnitve

SANlight prav tako ni varčeval pri kakovosti LED. Najnovejše LED diode OSRAM High Power so uporabljene za Red and Far Red LED diode, medtem ko se za bele LED diode uporabljajo čipi s patentirano tehnologijo WICOP podjetja Seoul Semiconductor. Te LED diode so posebej robustne, zelo učinkovite in imajo posebno dolgo življenjsko dobo. SANlight navaja, da je 90-odstotna svetlobna moč (LM90) 90.000 ur – izjemna vrednost! Funkcija nagiba (nagnjeno obešanje svetilke) prihrani veliko prostora zgoraj. Podolgovate module lahko montirate ob strani ob prezračevalnem sistemu. Z nagibom svetilke še vedno dosežemo popolno osvetlitev. Ne glede na to,ali gre za začetnika ali izkušenega gojitelja – to lahko koristi vsakemu pridelovalcu.
Seveda lahko svetilke serije EVO tudi zatemnite. Opcijsko na voljo (dimmer) zatemnilniki (magnetni ali Bluetooth) delujejo brezkontaktno in so zato brez obrabe ter popolnoma zaščiteni pred vodo in visoko vlažnostjo. Funkcija zatemnitve vam omogoča enostavno prilagoditev vašega novega EVO 4-100 v razvojni fazi vaših rastlin. Ker predvsem mlade rastline prenašajo veliko manj svetlobe kot starejše in med rastjo ne potrebujejo toliko svetlobe kot med cvetenjem, lahko svoje rastline še vedno osvetljujete od sadike do žetve z EVO 4. Zatemnjeno, učinkovitost je v celoti ohranjena, vi pa tudi prihranite veliko stroškov električne energije.

Komplet vsebuje:

1x SANlight EVO 4-100
1x omrežni priključni kabel NI PRILOŽEN
1x SANlight (dimmer) magnetni NI PRILOŽEN

Tehnične podrobnosti:

Poraba energije: 250 vatov
Faktor moči: > 0,95
Vhodna napetost: 100 – 240 V
Dolžina: 818 mm
Širina: 291 mm
Višina 116 mm
Gostota fotonskega toka: 520 µmol/s
Učinkovitost: 3 µmol/leto
Valovna dolžina emisije: 400 – 780 nm
Teža: 4,1 kg
Razred zaščite: IP65
maks. rel. vlažnost: 99 %
LM90: > 90.000 h

PRIPOMOČKI ZA PRIKLOP NAPRAVE!

SANlight Napajalni kabel kotni 90°, 2,1m

Sanlight-Bluetooth Dimmer EVO-Seri

SANlight M-Dimmer EVO

 

 

 

 

 

 

 

pdf

Datasheet EVO-Series ENG

 

pdf

Operating InstructionsEVO-Series – A4

 

Dodatne informacije

Razsvetjava - proizvajalec

Sanlight

Razsvetljava - Namen sijalke

Dual

Razsvetljava - vrsta

Led

Razsvetljava - moč

250 W