+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Sanlight LED Set 2x EVO 4-120, 250 W

1.062,00

Nova generacija LED diod. Z visoko učinkovitostjo in homogeno porazdelitvijo svetlobe.

Set vsebuje vse za 120 cm x 120 cm obdelovalno površino.

Šifra: AS1013 Kategoriji: ,

Opis

Sanlight LED Set 2x EVO 4-120 za gojišča  120 x 120 cm
s priključnimi kabli, H-razdelilnikom in dodatki LED svetilke vrhunskega razreda

Growboxe z gojitveno površino 1,44 m2 lahko osvetlite z dvema EVO 4-120 z visoko intenzivnostjo osvetlitve in zelo enakomerno. Čeprav pri tej nastavitvi ni potreben dodaten CO2, bi morali nabaviti zatemnilnike za vegetativno fazo. Visoka intenzivnost svetlobe teh vrhunskih LED je preprosto prevelika za mlade rastline in jo je treba v celoti izkoristiti šele, ko cvetijo. Poleg H-razdelilnika in kablov komplet vključuje tudi mehanski časovnik Legrand in 2x SANlight Rope Hanger za enostavno namestitev.

V obsežni seriji eksperimentov s hitro rastočimi in svetlobno željnimi rastlinami je SANlight identificiral popoln širokopasovni svetlobni spekter s pravim razmerjem Far Red proti Red za fotomorfogenezo. Valovna dolžina emisije se tukaj giblje med 400 – 780 nm, z izjemno visoko učinkovitostjo nad 3 µmol/J! Vse to vam omogoča, da povečate količino in kakovost pridelka gojenja v zaprtih prostorih. Vsaka posamezna LED dioda EVO 4-120 je opremljena s sekundarno optiko, ki ne le ščiti čip pred umazanijo in oksidacijo, temveč omogoča tudi izjemno homogeno osvetlitev zaradi svojih lastnosti usmerjanja svetlobe. V nasprotju z nezaščitenimi LED diodami je to optiko enostavno očistiti in tako dolgo časa zagotavlja brezhibno delovanje z visoko svetlobno močjo.
Kakovostne LED diode, pametne možnosti namestitve in možnost zatemnitve

SANlight prav tako ni varčeval pri kakovosti LED. Najnovejše LED diode OSRAM High Power so uporabljene za Red and Far Red LED diode, medtem ko se za bele LED diode uporabljajo čipi s patentirano tehnologijo WICOP podjetja Seoul Semiconductor. Te LED diode so posebej robustne, zelo učinkovite in imajo posebno dolgo življenjsko dobo. SANlight navaja, da je 90-odstotna svetlobna moč (LM90) 90.000 ur – izjemna vrednost! Funkcija nagiba (nagnjeno obešanje svetilke) prihrani veliko prostora zgoraj. Podolgovate module lahko montirate ob strani ob prezračevalnem sistemu. Z nagibom svetilke še vedno dosežemo popolno osvetlitev. Ne glede na to,ali gre za začetnika ali izkušenega gojitelja – to lahko koristi vsakemu pridelovalcu.Seveda lahko svetilke serije EVO tudi zatemnite. Opcijsko na voljo (dimmer) zatemnilniki (magnetni ali Bluetooth) delujejo brezkontaktno in so zato brez obrabe ter popolnoma zaščiteni pred vodo in visoko vlažnostjo. S funkcijo zatemnitve lahko svoj novi EVO 4-120 enostavno prilagodite razvojni fazi vaših rastlin. Ker zlasti mlade rastline prenašajo veliko manj svetlobe kot starejše in med rastjo ne potrebujejo toliko svetlobe kot med cvetenjem, lahko svoje rastline še vedno osvetljujete od sadike do žetve z EVO 4. Ko je zatemnjena, je učinkovitost popolnoma ohranjena in kar nekaj prihranite pri stroških električne energije. 

Komplet vsebuje:

2x EVO 4-120
1x H-razdelilnik
1x mehanski časovnik Omnirex znamke Legrand
1x omrežni priključni kabel serije EVO & Q s kotom 90°, 2,1 m
2x podaljšek Gen2, 1 m (od H-razvodnika do svetilk) 

2x SANlight Rope Hanger (2 kom.) , brezstopenjsko nastavljiv

Tehnične podrobnosti:

Poraba energije: 250 vatov
Faktor moči: > 0,95
Vhodna napetost: 100 – 240 V
Dolžina: 1018 mm
Širina: 291 mm
Višina 116 mm
Gostota fotonskega toka: 696 µmol/s
Učinkovitost: 3 µmol/leto
Valovna dolžina emisije: 400 – 780 nm
Teža: 5.1 kg
Razred zaščite: IP65
maks. rel. vlažnost: 99 %
LM90: > 90.000 h

 

pdf

Datasheet EVO-Series ENG

 

pdfOperating Instructions EVO-Series – A4

 

 

 

Dodatne informacije

Razsvetjava - proizvajalec

Sanlight

Razsvetljava - Namen sijalke

Dual

Razsvetljava - vrsta

Led

Razsvetljava - moč

250 W