+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Bio Nova Coco Forte A+B (2 x 5 L)

75,00 Vključno z DDV

Celovita hranilna raztopina za coco.

Kategorija:

Opis

Mineralno gnojilo Bio Nova Coco Forte A+B (2 x 1 L)

Coco Forte A+B je celovita hranilna raztopina, ki ima enake lastnosti sintetičnih A+B sistemov in kakovost najboljših organskih gnojil.

Gnojilo Coco Forte A+B je najpreprostejša rešitev za gojenje na substratih na osnovi kokosa. Eden od razlogov, zaradi katerega je njegova uporaba tako enostavna, je kombinacija hranil za rast in cvetenje znotraj enega izdelka; dve steklenici / posodi je vse, kar potrebujete za celotno rast. To gnojilo je brez odvečnih sestavin in vsebuje samo minerale, ki jih rastline lahko absorbirajo neposredno.

Osnova za Coco Forte je Nutri Forte. Vsi minerali so visoke kakovosti in elementi v sledovih so kelatirani, tako da jih je mogoče absorbirati v večjem razponu pH. Posebej za kokosov substrat so temu gnojilu dodali še različne elemente, ki zagotavljajo optimalno rast in cvetenje na kokosovih ploščah, zlasti v primeru ponovne uporabe. Poskrbite, da bodo plošče brez bolezni, kuge ali virusov v primeru ponovne uporabe.

UPORABA

  • Aplikacija je dokaj enostavna in se omeji na merjenje ustreznih količin A in B ter njihovo mešanje z vodo. Po mešanju bo morda treba pH prilagoditi na 5,8 (5,5 – 6,5) – (pH merite enkrat mesečno)
  • Kontinuirano 10 – 23 ml A in B na 10 L vode
  • Ko ponovno uporabljate kokosove plošče, priporočamo, da najprej izmerite ES, da določite začetni odmerek
  • BN Coco Forte se lahko uporablja na večini kokosovih plošč

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje, Cvetenje in rast, Rast, Zdravje in nega

Proizvajalec gnojila

Bio Nova

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Kokos