+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Bio Nova MicroLife 2 kg

40,87 Vključno z DDV

Izboljševalec tal.

Kategorija:

Opis

MicroLife je poln pomembnih talnih organizmov, kot so Mycorrhiza sp., Bacillus sp., Kvasovke in encimi, združeni v organski mešanici alg, kostne moke, kakavovih peletov, apna in komposta. Ta izdelek ne samo da spodbuja rast mikroorganizmov, ampak tudi spodbuja rast in cvetenje vseh rastlin z dodatkom različnih elementov v sledovih in naravnih hormonov. Edinstvena sestava MicroLife bogati in spodbuja življenje tal, kar posledično izboljšuje strukturo, ukoreninjenje in splošno zdravje vseh rastlin. V tem izboljšanem okolju se organski in anorganski delci tal optimalno mešajo, kar ustvarja učinkovitejše porabo zraka in vode. Hranila so lažje dostopna. V kratkem času so učinki opazni.

Prisotni so tudi drugi mikroorganizmi, ki delujejo kot antagonisti in proizvajajo antibiotične učinke, kot so glive družin Penicillium, Trichoderma in Aspergillus. Poleg tega obstajajo Actinomycetes iz družine Streptomyces in bakterije, ki vežejo dušik iz bakterijske vrste Azoto. Tudi aminokislina Glicerin in majhne količine vitaminov C, B1 in Glineni minerali in nudijo rastlinam dober vir za številne raznovrstne elemente v sledovih, ki so potrebni za zdrav razvoj življenja tal in rastlin.

LASTNOSTI

  • Večji donos
  • Manj bolezni ali koreninskih težav
  • Veliko večja odpornost proti stresu
  • Fotosenzibilnost se bo povečala, kar bo prineslo višje donose, zlasti za pridelke gojene z umetno svetlobo

SESTAVA

  • Kostna moka, kakavovi peleti, apno, minerali gline (Bentonit) Kompost in Ascophillum Nodosum

Mikroorganizmi / Mycorrhiza sp. (Endo en Ecto):

  • Glomus intraradices, Glomus deserticola, Rhizopogon amylopogon, Glomus mosseae, Glomus brasillianum, Rhizopogon villosuli, Glomus aggregatum, Gigaspora margarita, Rhizopogon fulvigleba, Glomus clarum, Pisolithus tinctorius, Rhizopogon luteolus, Glomus monosporus, Laccaria bicolor, Sceloderma citrinum, Glomus etunicatum, Laccaria laccata , Scleroderma cepa

Bacillus sp .:

  • B. licheniformis, B. subtilis, B. pasteurii, B. laevolacticus, B. amyloliquefaciens, B. Azotofixans

UPORABA

  • 1 – 2 kg na m3 lončnice ali na 25 m2, odvisno od kakovosti tal
  • Ponavljanje ob menjavi pridelkov – 1 kg na m3 lončene zemlje izdelek dobro obdelajte

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje, Cvetenje in rast, Rast

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja, Pospeševalci korenin, Pospeševalci rasti

Proizvajalec gnojila

Bio Nova

Tip gnojila

,

Uporaba gnojila

Zemlja