+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Canna Mono Calcium 1 L

13,15 Vključno z DDV

Rastlinska tkiva so optimalno stabilizirana z uporabo Canna Mono Calcium.

Kategorija:

Opis

Če imajo vaše rastline težave s pomanjkanjem, je to morda odgovor. Monoutrienti so bistveni za razvoj rastlin. Canna Mono Calcium pomaga stabilizirati rastlinsko tkivo. To je mogoče uporabiti s hranilnimi snovmi Canna ali katero koli drugo vrsto hranil.

Rastlinska tkiva so optimalno stabilizirana s pomočjo kalcija Canna. Stabilizira celično steno, vpliva na rastne hormone in uravnava transport vode in hranil v rastlini. Poleg tega lahko rastlina tekoč kalcij neposredno absorbira, tako da se celično tkivo takoj okrepi. Canna Kalcij se lahko uporablja kot kalcijevo gnojilo za nadomeščanje pomanjkljivosti ali kot dopolnilno hranilo za spodbujanje rasti. Tekoče kalcijevo gnojilo lahko mešamo z drugimi gnojili, razen v koncentrirani obliki z gnojili, ki vsebujejo fosfat, citrat in sulfat.

VSEBUJE

 • 11,6 % kalcijev oksid (CaO), topen v vodi (8,3 % Ca)

UPORABA

 • Uporablja se med drugim kot kalcijevo gnojilo v primeru pomanjkanja kalcija
 • Kot dopolnilno sredstvo za spodbujanje rasti

DOZIRANJE

 • 10 – 20 ml koncentrata razredčimo na 10 litrov vodeČe imajo vaše rastline težave s pomanjkanjem, je to morda odgovor. Monoutrienti so bistveni za razvoj rastlin. Canna Mono Calcium pomaga stabilizirati rastlinsko tkivo. To je mogoče uporabiti s hranilnimi snovmi Canna ali katero koli drugo vrsto hranil.Rastlinska tkiva so optimalno stabilizirana s pomočjo kalcija Canna. Stabilizira celično steno, vpliva na rastne hormone in uravnava transport vode in hranil v rastlini. Poleg tega lahko rastlina tekoč kalcij neposredno absorbira, tako da se celično tkivo takoj okrepi. Canna Kalcij se lahko uporablja kot kalcijevo gnojilo za nadomeščanje pomanjkljivosti ali kot dopolnilno hranilo za spodbujanje rasti. Tekoče kalcijevo gnojilo lahko mešamo z drugimi gnojili, razen v koncentrirani obliki z gnojili, ki vsebujejo fosfat, citrat in sulfat.VSEBUJE
  • 11,6 % kalcijev oksid (CaO), topen v vodi (8,3 % Ca)

  UPORABA

  • Uporablja se med drugim kot kalcijevo gnojilo v primeru pomanjkanja kalcija
  • Kot dopolnilno sredstvo za spodbujanje rasti

  DOZIRANJE

  • 10 – 20 ml koncentrata razredčimo na 10 litrov vode

 

OPOZORILO!

 • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje in rast, Zdravje in nega

Proizvajalec gnojila

Canna

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja