+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Canna Mono Nitrogen 1 L

16,85 Vključno z DDV

Dušik spodbuja rast vaših rastlin.

Kategorija:

Opis

Če imajo vaše rastline težave s pomanjkanjem, je to morda odgovor. Monoutrienti so bistveni za razvoj rastlin. Canna Mono Nitrogen pomaga spodbuditi rast. Lahko se uporablja v kombinaciji s hranljivimi snovmi Canna ali katero koli drugo vrsto hranil.

Canna Mono Dušik spodbuja rast vaših rastlin. Ima pomembno vlogo pri proizvodnji beljakovin in pri presnovi energije, kar je bistveno za razvoj rastline. Uporablja se lahko za pomanjkanje dušika in kot dopolnilno hranilo za spodbujanje rasti. Dušik je tudi bistven prehranski element za izboljšanje proizvodnje sokov v rastlinah. Rastlina lahko tekočino neposredno absorbira in izboljša vegetativno rast.

Dušik ima vodilno vlogo pri sintezi beljakovin in pri energijski presnovi, zato je ključnega pomena za razvoj rastline. Poleg tega vpliva na klorofil, DNK in sekundarne presnovke ter poveča odpornost rastline. Z izjemo gnojil, ki vsebujejo koncentrirani sulfat, lahko gnojilo s tekočim dušikom mešamo z večino gnojil.

VSEBUJE

  • Amonij 6 %, dušik 11 % in nitrat 10 %. Vsebuje tudi MgO 2,5 % in CaO 6,5 %

UPORABA

  • Uporabljati ga je treba kot dušikovo gnojilo, med drugim tudi v primeru pomanjkanja dušika (tudi v fazi generativne rasti)
  • Kot dopolnilno sredstvo za spodbujanje rasti
  • S hranilno raztopino ali s škropljenjem listov (1 ml / L)

DOZIRANJE

  • 10 – 20 ml koncentrata razredčimo na 10 litrov vode

OPOZORILO!

  • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok

Dodatne informacije

Namen gnojila

Rast, Zdravje in nega

Proizvajalec gnojila

Canna

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja