+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Canna PK 13/14 1 L

17,85

Najvišje kakovosti, ki spodbujajo cvetenje.

Kategorija:

Opis

Če želite večje plodove in cvetove, je CANNA PK 13/14 pravi izdelek za vas. CANNA PK 13/14 je mešanica hranilnih mineralov najvišje kakovosti, ki spodbujajo cvetenje. Izdelek je preprost za uporabo in omogoča velik pridelek. PK 13/14 je primeren za vse vrste rastnih substratov. Poleg tega ga je treba v posodo za hranila dodati le enkrat. Če to napravite v pravem trenutku, boste deležni osupljivih rezultatov.

Čisti elementi, ki spodbujajo cvetenje

CANNA PK 13/14 je kakovostna mešanica fosforja in kalija ,ki jo je treba dodati v fazi cvetenja. Oba elementa imata pomembno vlogo v generativni fazi rastlin. Družbi CANNA je uspelo s posebnim proizvodnim procesom združiti čisti fosfor in kalij v zelo visokih koncentracijah. To omogoča, da je PK 13/14 rastlini na voljo hitro in neposredno.

Fosfor (P) je makrohranilni element za vse rastline. Ima ključno vlogo pri presnovi in prenosu energije. V fazi cvetenja je potreben dodatni fosfor. Fosfor med drugim krepi nastajanje celic v cvetju.

Kalij (K) je prav tako makrohranilni element. Najti ga je mogoče po vsej rastlini in je potreben pri veliko procesih v njej. Bistvenega pomena je za prenos vode in hranil (sitaste žile) in je potreben za zagotavljanje kakovosti in trdnosti rastline. Poleg tega nadzoruje neštete druge procese, kot je sintetiziranje sladkorja. Kalij zagotavlja, da lahko rastlina med cvetenjem sintetizira dovolj sladkorja, kar je bistvenega pomena za razvoj cvetov.

Popolna kombinacija s CANNABOOST

V razvoju rastline nastopi trenutek, ko se potreba po fosforju in kaliju zelo poveča. Če rastlini v tem trenutku dodate sredstvo CANNA PK 13/14, boste zadostili povečanim potrebam rastline ob cvetenju, plodovi pa se bodo razvili do popolnosti. Canna boost izboljša presnovo in okrepi učinkovanje sredstva PK 13/14. Ta odlična kombinacija bo zagotovila bujnejše cvetenje rastline.

Primeren za vsak substrat

PK 13/14 je mogoče uporabljati z vsakim substratom, zato se uporablja pri gojenju v prsti, v recirkulacijskih sistemih, pri gojenju na kokosovem substratu in v sistemih »drenaže v odpad«. PK 13/14 je primeren za gojenje v zaprtih prostorih in na prostem.

OPOZORILO!

  • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja

Proizvajalec gnojila

Canna

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja