+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Mills Starter Pack

63,00

Celotna osnovna linija izdelkov Mills za celoten cikel rasti na območju 1 m².

Kategorija:

Opis

Mills Starter Pack vsebuje celotno osnovno linijo izdelkov Mills, vključno z Mills Vitalize 30 ml, za celoten cikel rasti rastline. komplet gnojil je primeren za površino 1 m².

SET VSEBUJE:

 • 1 x Mills Start 250 ml
 • 1 x Mills Basis A 500 ml
 • 1 x Mills Basis B 500 ml
 • 1 x Mills C4 250 ml
 • 1 x Mills Ultimate PK 250 ml
 • 1 x Mills Vitalize 30 ml
 • 1 x Mills Vitabrix 50 g (brezplačni vzorec)

MILLS START

 • Hiter in močan razvoj korenin. Za spodbujanje rasti in vitalnosti rastlin. Izboljšanje medijske strukture in hranilne vrednosti. Hitro okrevanje od presadnega šoka.

MILLS BASIS A + B

 • Izboljša absorpcijo hranil. Spodbuja fotosintezo. Izboljša razdelitev celic. Optimizira transport vode in hranil. Zagotavlja vitalnost in izboljša donos. Omejuje uporabo pesticidov. Priskrbi osnovne elemente v sledeh. Spodbuja imunski sistem. Primeren za uporabo v prsti, coco in hydro.

MILLS C4

 • Hitrejši obilen sadni set. Spodbuja rast in vitalnost rastlin. Povečana proizvodnja olja in sladkorja. Razvoj gostejših, trših in težjih sadik in cvetov.

MILLS ULTIMATE PK

 • Zmogljiv cvetni stimulans. Povečana donosnost cvetov in sadja. Izboljša kakovost vaših rastlin in izboljšuje proizvodnjo eteričnih olj. Izboljša aromo in okus do maksimuma. Otrdi celično strukturo. Lahko se uporablja kot globinsko čiščenje koreninskega območja. Ne sme se uporabljati skupaj z drugimi ojačevalniki PK.

MILLS VITALIZE

 • Edinstvena, koncentrirana in stabilizirana oblika silicijeve kisline – biološka oblika silicija. Enostaven za uporabo kot foliarno gnojilo. Ni strupen in ne pušča ostankov na izdelku. Izboljša imunski sistem pridelka. Izboljša odpornost pridelka proti žuželkam. Zmanjšuje količino abiotskih stresov, kot so stres vode in slanosti. Deluje kot bio-stimulant v sistemu rastlinske proizvodnje. Izboljša germinalno zmogljivost v slanici in suhem okolju.Izboljša strukturo korenin, tako v velikosti kot tudi teži. Izboljša absorpcijo hranil in njihovo uporabo v proizvodnem sistemu rastlin. Imobilizira težke toksične kovine.Izboljša donos in kakovost izdelka. Zmanjšuje izgube vode v sadju in zelenjavi po žetvi. Primeren za mešanje z drugimi gnojili ali drugimi zaščitnimi sredstvi. Primeren za vse vrste pridelkov.

MILLS VITABRIX (brezplačni vzorec)

 • Vitabrix Organic Silicon je organsko sredstvo za izboljšanje substrata. Poveča absorpcijsko sposobnost koreninskega sistema rastline. To zagotavlja povečano absorpcijo osnovnih hranil. Absorbirani silicij krepi rastlinske celice in tvori fizično oviro pred škodljivci, plesnijo in boleznimi. Vitabrix zagotavlja naravno zaščito pridelka in ga ščiti pred dejavniki stresa, bolezni in žuželk.

 

Proizvajalec lahko spreminja razmerje med sestavinami! – Shranjujte izven dosega otrok. Izogibajte se vdihovanju, ker je lahko škodljivo. Preprečite stik z očmi. V kolikor pride do stika s kožo, lahko povzroči draženje. Temeljito operite roke po uporabi. Hranite daleč od toplote ali ognja. Ni primerno za uživanje. Hraniti v zapakirani embalaži. Shranjujte v prostoru, daleč od direktne sončne svetlobe.

 

OPOZORILO!

 • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje in rast

Tip gnojila

,

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja

Proizvajalec gnojila

Mills

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja, Pospeševalci korenin, Pospeševalci rasti