+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Plagron Easy Pack 100% Natural

24,00

Vsa potrebna naravna hranila, ki jih potrebujete za gojenje 4 rastlin od začetka do konca

Kategorija:

Opis

V Easy Packu boste našli priročnik z našim urnikom rasti. Sledite tem urniku rasti in navedenim odmerkom za vsak teden/obdobje. Hranil je dovolj za do 8 tednov rastne faze in do 8 tednov faze cvetenja. Če je vaša faza rasti daljša od navedenih 2 tednov na urniku rasti, samo ponovite količino hranil v zadnjem tednu rasti.

SET VSEBUJE:

  • 250 ml Alga Grow (NPK 4-2-4)
  • 250 ml Alga Bloom (NPK 3-2-5)
  • 50 ml Green Sensation (NPK 0-9-10)
  • 25 ml Plagron merilna posoda

PLAGRON ALGA GROW IN BLOOM

  • Organsko hranilo na osnovi alg za fazo rasti in cvetenja. Alga Grow in Alga Bloom sta dva gnojila, katera garantirata velik donos in odličen okus. Osnovni element za oba proizvoda so morske alge, katere vsebujejo različne vitamine, aminokisline, fermente in naravne hormone, ki povečajo rodovitnost prsti in spodbujajo razvoj rastline. Alga Grow in Alga Bloom so organska osnovna hranila za rastlino, ki so bila narejena posebej za rast v zemlji. Alga Grow se uporablja v fazi rasti rastline (grow). To organsko gnojilo zagotavlja zdravo in enakomerno rast in odličen razvoj korenin. Alga Bloom se uporablja samo v fazi cvetenja rastline (bloom). Alga Bloom zagotavlja, da bo rastlina zdrava in čvrsta ter obilno cvetenje. DOZIRANJE: 4 ml Alga Bloom na 1 L vode (1 : 250)

PLAGRON GREEN SENSATION

  • Additive Green Sesnation je pospeševalec cvetenja. Z uporabo Green Sensation-a so ostali dodatki, kot na primer PK 13-14, odvečni. Natančno preučena sestava Green Sensation-a je vzrok, da rastlina dobi vse hranilne snovi, potrebne za bujno cvetenje in fruktifikacijo (razvijanje plodov). Green Sensation pospešuje proizvodnjo sladkorja. Rezultat je maksimalna količina glavnih sestavin in bolj kompaktna celična struktura. DOZIRANJE: 1 ml Green Sensation na 1 L vode (1 : 1000).

 

OPOZORILO!

  • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje, Cvetenje in rast, Rast

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja, Pospeševalci korenin, Pospeševalci rasti

Proizvajalec gnojila

Plagron

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Zemlja