+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Remo Supercharged Kit 9 x 500 ml

104,96

Dopolnitev makro in mikro hranil potrebnih za rastline.

Kategorija:

Opis

Supercharged Kit vsebuje vsa potrebna gnojila za vaš indoor vriček. Gnojila so primerna za gojenje rastlin na zemlji in kokosu.
SET VSEBUJE

 • 1 x 500 ml Remo Grow
 • 2 x 500 ml Remo Bloom
 • 2 x 500 ml Remo Micro
 • 1 x 500 ml Remo VeloKelp
 • 1 x 500 ml Remo MagNifiCal
 • 1 x 500 ml Remo AstroFlower
 • 1 x 500 ml Remo Nature’s Candy
 • 1 x 100 ml merilna posoda
 • 1 x Remo sončna očala

LASTNOSTI

 • REMO GROW: Visoko kakovostno gnojilo za obdobje vegetacije / rasti. Remo Grow vsebuje NPK 2 – 3 – 5, kot tudi magnezij, bor, kelatiran mangan in kelatiran cink. Uporablja se v enakih količinah z Remo Micro v obdobju vegetacije. Lahko dodamo tudi 8ml/g Remo Grow, da dodamo dodatno rast rastlini pred cvetenjem.
 • REMO BLOOM: Visoko kakovostno gnojilo za obdobje cvetenja. Remo Nutrients MICRO, GROW & BLOOM prinašajo kakovost in enostavnost na vaš vrt! Remo Bloom vsebuje NPK 1-4-6 , kot tudi bor, kelatiran baker, kelatiran mangan, molibden in kelatiran cink. Molibden pretvori nitrate v aminokisline, kar poveča pridelke z zmanjšanjem stresa na rastlinah, izboljšanjem opraševanja in sadja. Aminokisline sproščajo aromatične okuse, povečajo opraševanje in pomagajo pri zorenju plodov.
 • REMO MICRO: Visoko kakovostno gnojilo z morskimi ekstrakti. Remo Micro vsebuje kalcij v obeh kelatih (EDTA) in nitratni obliki, bor, kelatirani baker, železo v dveh oblikah za največjo absorpcijo (EDDHA in EDTA), kelatiran mangan in molibden. Kalcij EDTA je zelo učinkovit pri povečevanju proizvodnje sadja, zmanjšanju toplotnega stresa in pri uporabi z borom izboljša strukturo celičnih sten za trdne, močne rastline. Zasnovano je za uporabo v celotnem ciklu rasti, v enakih količinah z Grow ali Bloom, da bi komplimentiralo in dokončalo makro in mikrohranila, ki so potrebni za rastline.
 • VELOKELP: Neverjetna formula polna z vitamini in izvlečki iz morskih alg. Glavne sestavine zdravila VeloKelp so huminska in fulvična kislina, vitamin B1 in dve vrsti hladno stiskanih izvlečkov morskih alg (eden iz Atlantika in eden iz Pacifika). To je od Remo Nutrients edini organski izdelek, čeprav še ni certificiran. V proizvodnem procesu je filtriran, tako popolnoma varen za uporabo v hidroponskih sistemih. VeloKelp se lahko uporablja v vseh stopnjah rasti, vendar je najpomembnejši med zgodnjim razvojem rastlin. Odlično je za sadike in klone in jih je mogoče dodati klonirnim sistemom. VeloKelp je tudi zelo učinkovito folijarno pršilo.
 • MAGNIFICAL: Zagotavlja bistvene makrominerale za vaše rastline. MagNifiCal vsebuje kelatni kalcij, kalcijev nitrat, magnezijev nitrat in železo v dveh oblikah. Uporaba več kelatov v MagNifiCalu povzroči hitrejše in učinkovitejše absorbiranje hranil vaše rastline. Ta formula je posebej zasnovana za povečanje absorpcijskih količin in se lahko uporablja kot listni pršilec. Kalcij poveča velikost ploda, delitev celic in pripomočke pri krepitvi celičnih sten. Magnezij povečuje razpoložljivost in učinkovitost fosforja v AstroFlowerju. Uporaba dveh oblik železovega kelata (EDTA in EDDHA) zagotavlja, da se železo pravilno absorbira in je stabilno na različnih ravneh pH.
 • ASTROFLOWER: Poveča proizvodnjo cvetenja. Astro Flower je popolni PK cvetni ojačevalec. Ta edinstvena formula tako spodbuja razvoj cvetov, da na ogromen način povečajo pridelke. Ta natančna mešanica fosiliziranih organskih snovi cilja na področja vašega rastlinja, ki nadzirajo razvoj končnega pridelka, pomaga pri proizvodnji eteričnih olj in aromatov ter povečuje učinkovitost. Vsebuje huminsko in fulvično kislino, kateri sta koristni za njihove kelacijske snovi, ki izboljšujejo vnos mineralov in povečujejo okus iz naravnih aminokislin.
 • NATURE’S CANDY: Izboljša vnos hranil. Nature’s Candy je edinstvena mešanica ogljikovih hidratov in aminokislin, ki spodbuja in podpira razvoj koristnih bakterij in gliv. Izredno koristen je za vse faze razvoja rastlin. Vsebuje 12 različnih L-amino kislin skupaj z več vitamini B (B1, B2, B3, B5 in B6), magnezijevim sulfatom, glukozo, melaso in dvema različnima kelatima železa. V tabeli za doziranje je Nature’s Candy uporabljen le v času cvetenja, vendar je koristen tudi v vegetativni fazi.

 

OPOZORILO!

 • Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik s sluznico ali očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Namen gnojila

Cvetenje, Cvetenje in rast, Rast

Pospeševalci

Pospeševalci cvetenja, Pospeševalci korenin, Pospeševalci rasti

Tip gnojila

Uporaba gnojila

Hidroponika, Kokos, Univerzalna, Zemlja