+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Kit Growbox 2 x 600 W

630,00800,00 Vključno z DDV

Set Growbox 1000 W Z VSEMI POTRBNIMI EL. KABLI
Set si lahko sestavite po lastni želji.
Za dogovor nas kontaktirajte.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Set Growbox 2 x 600 W je sestavljen iz:

 • 2 x     Dušilka Green Power 600 W   ali  Digitalna Dušilka Urban Garden 600 W Dimmable
 • 2 x     Aluminijasti reflektor Stucco   ali   Cool Tube IEC 125
 • 2 x     Sylvania GroXpress 6000 W
 • 1 x     Pirate Box 240 X 120 X 200 Growbox
 • 1 x     Ventilator VK 125
 • 1 x     Filter Primaklima 125
 • 4 m    Aluminijska cev za prezračevanje 125 mm
 • 2x      Električni kabel z IEC priključkom moški 2M (opcija dušilka Urban Garden 600 W Dimmable)


DUŠILKA GREEN POWER 600 W

 • Primerna je za Natrijeve (HPS) in za Metalhalogene (MH) sijalke. Profesionalna, okolju prijazna dušilka za notranjo uporabo. Green Power 600 W je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se dušilka bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v takoimenovane “hibridne” dušilke. Popolna enota za visokotlačne sijalke. LED za vklop – razred zaščite I. Ballast z navitji, razred H–dT max 75 °C. Dušilka Green Power je zaščitena s smolo iz poliestra. Opremljena je z vžigno napravo in kondenzatorjem (cos-Fi ? 0,9).  LASTNOSTI: model = GP600, moč= 600 W, maksimalna razdalja med dušilko in svetilko = 16 m, električna napetost = 230 V, frekvenca = 50 Hz, električni tok = 6,2 A, dimenzije = 150 x 80 x 230 mm.


DIGITALNA DUŠILKA URBAN gARDEN 600 W DIMMABLE

 • Digitalna dušilka Urban Garden je izdelana iz kakovostnih materialov, ki predstavljajo najvišjo varnost in vrednost. Z hitrim vžigom žarnica v nekaj  trenutkih deluje 100%. S funkcijo superlumen lahko dosežete + 10% zmogljivosti. Na voljo pri 600W in 1000W!Razpon uprebe  250W, 400W, 600W
  Digitalna predstikalna naprava Green Force ima pasivni hladilni sistem. Globoki aluminijasti hladilniki učinkovito delujejo pri nizki vročini, ki jo oddaja predstikalna naprava.Pasivno ohlajena predstikalna naprava je precej tišja od drugih predstikalnih naprav. 1 leto garancije .


REFLEKTOR STUCCO 470 x 470 mm

 • Stucco reflektor je pimeren za HPS in MH žarnice. Primeren je za 250 W, 400 W, 600 W in 1000 W sijalke. Reflektor je namenjen za sijalke z visoko jakostjo. Vijaki, nosilec ter okovje E40 so priloženi! Reflektorji eksponentno povečajo razpoložljivo svetlobo. Odsevne površine lahko povečajo razpoložljivo svetlobo za več kot 30 odstotkov. Primerna odsevna površina in razporejeni odsevni zidovi vplivajo na velikost osvetljene obdelovalne površine in jo lahko povečajo tudi do dvakrat ali trikrat. Uporaniki optimalno postavljenih odsevnih površin si lahko obetajo za dvakrat več pridelka. Vodoravni / horizontalni reflektorji – učinkovita rešitev. Najbolj učinkovita in ugodna rešitev za ljubiteljske vrtnarje so vodoravni odsevniki. Vodoravne sijalke proizvajajo tudi do 40 % več svetlobe kot sijalke v navpični poziciji. Svetlobni lok v sijalki širi svetlobo v vse smeri, zato jo mora vodoravni odsevni reflektor odsevati le polovico. Polovica svetlobe je tako samodejno usmerjena, druga polovica pa se odbija od odsevnih sten v želeno smer. Najbolj učinkoviti vodoravni odsevniki proizvedejo do 40 % več uporabne svetlobe kot  navpični. Bližje kot je odsevna površina svetlobnemu loku v sijalki, manj mora svetloba potovati do odsevnega telesa. Krajša kot je razdalja, ki potuje do odsevnega telesa, več svetlobe se bo odbilo. Vodoravni odsevniki imajo večkrat žarišče svetlobe pod svetilko. Za razpršitev žarišča in zmanjšanje nastale toplote priporočamo namestitev odbojnika za disperzijo svetlobe, ki ga namestite pod svetilko. Odsevnike z odbojnikom lahko namestimo bližje rastlinam, saj nimajo motečega žarišča. DIMENZIJE 400 x 500 mm (D x Š), SESTAVA Stucco pločevina, OKOVJE E40, DEBELINA PLOČEVINE 0.6 mm, TEŽA 300 g.


ZRAČNO HLAJENI REFLEKTOR COOL TUBE IEC 125 x 490 mm

 • Zračno hlajeni reflektor primeren za 400 W in 600 W sijalke. Sestavljen je iz steklene cevi z reflektorjem, ki je nameščen v njegovi notranjosti. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostora in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenjska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo E40. Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe. Uporabniki, ki se odločajo med običajnim in cool tube reflektorjem zaznajo učinek zero burning or bleaching. Hvalijo dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin. Priporočajo 1 x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabo karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo. Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšanja učinkovitosti svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postevi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke). Pohvalijo napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti. Kmalu po namestitvi, veliko uporabnikov izpostavi navdušenje, da bi ga morali uporabljati že poprej. PREMER Ø 125 mm, DOLŽINA 490 mm, MASA 2 kg.


SIJALKA SYLVANIA 600 W GROXPRESS

 • Primerna je za rast in cvetenje, natrijeva sijalka Sylvania HPS 600 W GroXpress proizvaja 90.000 lumnov. Žarnica je bila razvita specifično za uporabo v rastlinjakih in ima visok faktor Phytolumnov. Tej sijalki je bila dodana plava barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja. Življenjska doba sijalke Sylnavia HPS 600 W GroXress je približno 30.000 ur in osvetli površino od 1,8 m².


GROWBOX PIRATE BOX 240 x 120 x 200 cm

 • Box s kovinskim ogrodjem. Platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn, je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitentnega materjala, 95 % reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno, kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. http://www.pirate-box.eu


VENTILATOR VK125

 • VK ventilatorji se uporabljajo za  izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv z prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico.  Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem z naslednjimi značilnostmi: Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami. Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom. V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja. Zaščita motorja: IP 44.


FILTER PROTI VONJAVAM PRIMAKLIMA PK125

 • Karbonsli filter ima priključek premera 125 mm. Filter za razliko od cenejših modelov nima oglja v peletih, temveč oglje najvišje kakovosti 100 % RC-48 Australian virgin carbon. Ima debeljšo plast aktivnega oglja. Idealni pretok zraka je 360 m³/h. Maksimalni pretok zraka je 480 m³/h. Življenska doba filtra je do 18 mesecev. V kompletu je tudi prefilter izdelan iz posebnega filca.


ALU CEV ZA PREZRAČEVANJE 125 mm

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom. LASTNOSTI: material = aluminij, dolžina = 4 metre, premer = 125 mm

Po vaši želji si sestavite set!
Slika je simbolična!

 

Dodatne informacije

Tip Dušilke in Reflektorja

Dušilka TBM 600 W, Reflektor Cool Tube, Dušilka TBM 600 W, Reflektor Stucco, Dušilka Urban Garden 600 W Dimmable, Reflektor Cool Cube, Dušilka Urban Garden 600 W Dimmable, Reflektor Stucco

Kit Growbox

HPS Kit Growbox