+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Prezračevalni set 1325 m³/h

385,00 Vključno z DDV

Set za prezračevanje s pretokom zraka 1325 m³/h

Šifra: FanK01 Kategorija:

Opis

SET VSEBUJE

  • Ventilator VK 315: maximalni pretok 1325 m³/h
  • Filter CAN 2000: maximalni pretok 2000 m³/h
  • Aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje 315 mm: 3 m
  • Električni kabel z vtikačem Schuko
  • Kovinska reducirka za cev 315 > 200 mm

VENTILATOR VK315

  • Vents ventilator VK315 1325 m³/h. VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv z prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem z naslednjimi značilnostmi: Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami / Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom / V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja.

FILTER CAN 2000

  • Ogleni filter za vrhunsko naravno čiščenje zraka. Originalni Can filtri so visoko kakovostni, ne potrebujejo vzdrževanja, ogleni zračni filter je testiran ter zagotavlja 99,5 % vpojnost vonjav in ima priporočeno življenjsko dobo od 12 do 18 mesecev. Can-Filters odstranijo vonjave hitro in učinkovito. Ogleni filtri nizozemskega proizvajalca Can Filter so med najbolj priljubljenimi pri indoor gojiteljih. Njihova kakovost je neomejena možnost ponovnega polnjena, kar predstavlja privlačnost teh proizvodov, tako s cenovnega kot funkcionalnega vidika. Ogleni filter se priključi na odvodni del ventilacije. Originalni ogleni zračni filter. Ekipa Can-Filters že 15 let nadgrajuje svoje izkušnje, strokovnost in paleto proizvodov za zagotavljanje nadzora vonjav z aktivnim ogljem. Can-Filters uporablja in izdeluje najbolj kakovostne zračne filtre z aktivnim ogljem, pri katerem uporabljajo le deviško aktivno oglje, pripravljeno s prilagojeno formulo, da zadosti najzahtevnejšim kriterijem. Vsebujejo enega najboljših naravnih materialov za nadzor vonjav – deviško aktivno oglje. Skrbno izbrana velikost delcev oglja in široka površina zagotavljata najbolj ustrezen pretok zraka in več kot 99-odstotno odstranjevanje vonjav. Debelina oglenega vložka je prilagojena velikosti filtra, saj več oglja pomeni tudi večjo vpojnost! Can-Filters so sestavljeni in pripravljeni za takojšnjo namestitev in uporabo ter omogočajo uravnoteženo delovanje ter dolgo življenjsko dobo. Ogleni delci v obliki peletov onemogočajo nabiranje prahu in optimalen pretok zraka skozi celotno dolžino filtra, kar zmanjšuje pritisk na ventilator, in največji možen pretok zraka. Vsebujejo največjo količino oglja med tovrstnimi filtri na trgu. Delujejo na osnovi deviškega aktivnega oglja, ki zagotavlja najdaljšo življenjsko dobo pri večini načinov uporabe; za komercialne, industrijske, zasebne namene, je uporabniku zagotovljena najboljša možna kombinacija tipa oglja, teže in širine vložka za primerno odstranitev vonjav.

ALU CEV 315 mm – 3 m

  • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom.

NAPAJALNI KABEL Z VTIKAČEM SCHUKO

  • Napajalni kabel za priklop dušilke ali druge naprave na električno omrežje. Gumijast napajalni kabel z vlitim Schuko vtikačem.

KOVINSKA REDUCIRKA ZA CEV 315 > 200 mm

  • Za povezave zračnih kanalov, ki se uporabljajo v stanovanjskih, javnih in industrijskih prezračevalnih sistemih. Za priključitev različnih zračnih kanalov in njihovo vključitev v kompleksne prezračevalne sisteme. Izdelano iz posebnega jekla s polimerno prevleko ali galvaniziranim jeklom. Reduktor je namenjen priključitvi dveh zračnih kanalov z različnimi premeri. Komponente prezračevalnega sistema so pritrjene s sponkami ali drugimi pritrdilnimi napravami.

Dodatne informacije

Prezračevanje - Premer

200

Prezračevanje - vrsta

Prezračevalni seti