+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Prezračevalni set 780 m³/h

269,80 Vključno z DDV

Set za prezračevanje s pretokom zraka 780 m³/h

Šifra: FanK05 Kategorija:

Opis

SET VSEBUJE

  • Ventilator VK 200: maximalni pretok 780 m³/h
  • Karbonski filter premera 160 mm: maximalni pretok 900 m³/h
  • Aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje 203 mm: 3 m
  • Električni kabel z vtikačem Schuko
  • Kovinska reducirka za cev 200 > 160 mm

VENTILATOR VK200

  • Vents ventilator VK200 780 m³/h. VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv z prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem z naslednjimi značilnostmi: Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami / Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom / V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja.

FILTER PK160

  • Filter z aktivnim ogljem Prima Klima 160 ECO Line 900 m³/h. Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Vse skupaj je zavito s filcem (Fleece Filter), ki zadrži večje delce. Nastavi se ga na notranji del “Grow Room-a”.

ALU CEV 203 mm – 3 m

  • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom.

NAPAJALNI KABEL Z VTIKAČEM SCHUKO

  • Sa njime spajamo prigušnicu ili neki drugi aparat na električnu mrežu.

KOVINSKA REDUCIRKA ZA CEV 200 > 160 mm

  • Za povezave zračnih kanalov, ki se uporabljajo v stanovanjskih, javnih in industrijskih prezračevalnih sistemih. Za priključitev različnih zračnih kanalov in njihovo vključitev v kompleksne prezračevalne sisteme. Izdelano iz posebnega jekla s polimerno prevleko ali galvaniziranim jeklom. Reduktor je namenjen priključitvi dveh zračnih kanalov z različnimi premeri. Komponente prezračevalnega sistema so pritrjene s sponkami ali drugimi pritrdilnimi napravami.

Dodatne informacije

Prezračevanje - Premer

200

Prezračevanje - vrsta

Prezračevalni seti