+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Cool Tube 155mm x 890mm

148,50 Vključno z DDV

Primeren za dve sijalki.

Opis

Sestavljen je iz steklene cevi z reflektorjem, ki je nameščen v njegovi notranjosti. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostora in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenjska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo E40.

Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65 cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe.

LASTNOSTI

  • Uporabniki, ki se odločajo med običajnim in cool tube reflektorjem zaznajo učinek zero burning or bleaching
  • Hvalijo dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin
  • Priporočajo 1 x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabo karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo
  • Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšanja učinkovitosti svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postavi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke)
  • Pohvalijo napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti
  • Kmalu po namestitvi, veliko uporabnikov izpostavi navdušenje, da bi ga morali uporabljati že poprej

 

Lastnosti:

PREMER: Ø 125mm
DOLŽINA: 300mm
TEŽA: 1,4kg
Vsebuje tudi grlo: E40.

Dodatne informacije

Razsvetljava - vrsta

Odsevniki / Reflektorji

Razsvetjava - proizvajalec

Ventilution