+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Cool Tube PK 150 x 622 mm

52,00 Vključno z DDV

Zračno hlajeni reflektor Prima Klima Cool Tube 150 x 622 mm

Opis

Primeren za sijalke do 1000 W. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostor in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo / okovje E40!

Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65 cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe.

LASTNOSTI

  • Zero burning oz. bleaching
  • Dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin
  • Priporoča se 1 x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabe karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo
  • Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšano učinkovitost svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postavi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke)
  • Napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti
  • Primeren za HPS in MH sijalke

Dodatne informacije

Razsvetjava - proizvajalec

Ostalo

Razsvetljava - vrsta

Odsevniki / Reflektorji