+386 (0)64 198 805 info@zasadi.si

Kit 400 W HPS Agro Digital Lumatek

186,08 Vključno z DDV

Set 400 W HPS Agro z Lumatek sijalko in dušilko.

Šifra: RaKit13 Kategorija:

Opis

Grower Line ponuja vsem “indoor” ljubiteljem najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

SET VSEBUJE:

  • Elektronska dušilka Lumatek 400 W
  • Aluminijasti reflektor Stucco
  • Sijalka 400 W Sylvania Grolux
  • Električni kabel z IEC priključkom moški 2M

DIGITALNA DUŠILKA LUMATEK 400 W NXE DIMMABLE

  • Elektronske dušilke Lumatek proizvedejo 30 % več lumnov, v primerjavi z navadno dušilko. Preizkusi so pokazali, da je proizvodnja lumnov pri dušilkah Lumatek, 5 % nižja, kot pri navadnih dušilkah 1000 W. Proizvodi Lumatek ne izgubljajo svoje vrednosti s časom. Medtem ko, tisti magnetni postanejo bolj hrupni, vedno bolj se pregrevajo in proizvedejo manj svetlobe, porabijo pa več elektrike. Dušilka Lumatek ostaja enako zanesljiva oz. kvalitetna skozi celo življenjsko obdobje. Če uporabljate navadno sijalko in novo dušilko Lumatek povečate emisijo svetlobe od 20 do 30 %, posledica je večji pridelek. Dušilka Lumatek je nekoliko dražja od navadnih dušilk, ampak zagotavlja isto storilnost skozi celotno življenjsko dobo. Ne postaja bolj hrupna, s časom se ne zmanjšajo njene kakovosti, kot se dogaja pri navadnih dušilkah. Višji začetni strošek se hitro amortizira. LASTNOSTI: Popolnoma tiha, kompakten dizajn, manjše dimenzije, hiter vžig, proizvede malo toplote, učinkovita, brez loput, daljše trajanje sijalk, širši svetlobni spekter, več lumnov.

REFLEKTOR STUCCO

  • Reflektor pimeren za HPS in MH žarnice. Vijaki in nosilec so priloženi! Primeren je za 250 W, 400 W, 600 W in 1000 W sijalke. Reflektor je namenjen za sijalke z visoko jakostjo. LASTNOSTI: Dimenzije = 500 mm x 400 mm, sestava = iz aluminijaste Stucco pločevine, okovje = E40, debelina pločevine = 0.6 mm, teža = 65 g.

SIJALKA SYLVANIA 400 W GROLUX

  • Sijalka je primerna za rast in cvetenje. Sylvania Grolux 400 W HPS AGRO proizvaja 58.000 lumnov. Namenjena je uporabi v rastlinjakih. Sijalki je dodana plava barva, zato jo uporabljamo v obdobju rasti ter cvetenja. Življenska doba je približno 30.000 ur.

Dodatne informacije

Razsvetjava - proizvajalec

Lumatek, Sylvania

Razsvetljava - moč

400 W

Razsvetljava - vrsta

Set razsvetljava